O autoru

Jasminka Dedović, bacc. physioth.; Schroth terapeut20150304_165548 Rođena je 18. lipnja 1969 godine u Vinkovcima. Srednju zdravstvenu školu smjer fizioterapeutski tehničar završila je 1988 godine u Splitu. Stručni studij fizioterapije pri Medicinskom fakultetu upisuje akademske godine 2009/2010, i završava u lipnju 2012 godine. U svibnju 2014 godine pri Asklepios Katharina Schroth Klinik završava tečaj trodimenzionalne kineziterapije za skolioze. U veljači 2017 godine završava BSPTS u Barceloni pri Institutu Elena Salva kod dr.Manuel Rigo.

Zajedno sa kolegicom Petrom Šimac, aktivno sudjeluje na Prvom Kongresu fizioterapeuta Crne Gore sa međunarodnim učešćem u listopadu 2014 godine u Igalu.

Zajedno sa kolegicom Petrom Šimac  osniva Udrugu za promicanje svijesti o skoliozi  Scolio point sa sjedištem u Splitu 2016 godine.

U listopadu 2016 godine aktivno sudjeluje na međunarodnom kongresu fizioterapeuta u Vodicama  sa radionicom: Skolioza- rastući problem djece i mladih danas.

U siječnju 2017 godine održava radionicu: Suvremeni fizioterapijski pristup osobama sa skoliozom u organizaciji Hrvatskog zbora fizioterapeuta.

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s